Kracht van een inwijding.
Ik hoor vaak zeggen als mensen bijv. eerst in Reiki zijn ingewijd en daarna volgen er ook nog andere inwijdingen, van een andere healing techniek, dat het veel dieper ging dan de Reiki. In januari 2008 ben ik ingewijd in de Tachyon energie. De inwijding was geweldig en ging heel diep. Niet zo verwonderlijk het was niet mijn eerste inwijding. Ik was al een ingewijde in de Reiki, deze heeft de weg en banen al vrij gemaakt, dus iedere andere inwijding die dan volgen, gaan dan ook makkelijke en kunnen dan ook dieper gaan. Men denkt dan direct dat het sterke/krachtige is dan je vorige healing techniek. Dit berust echter op een illusie, waarom?

 

Ten eerste heeft de eerste inwijding in een healing techniek je baan/kanalen vrij gemaakt. Wanneer je ook daarmee zelf aan de slag gaat, maak je helemaal schoon schip. Dus iedere inwijding van een andere healing techniek kan dan makkelijk tot je komen en hierdoor kan het dan als sterker ervaren worden.

Ten tweede, elke healing techniek heeft zijn eigen trillingsniveaus en frequenties en dat merk je vaak.

Ten derde, heeft dit ook te maken met je eigen lichaam, die ook een eigen trillingsniveaus en frequenties heeft, waardoor het kan zijn dat jij een healing techniek als minder of juist als heel sterk ervaart. Daardoor kan het ook zo zijn dat de klik er niet is,  of juist heel sterk met deze healing techniek. Daarom kan men niet spreken over de sterkte of diepgang van een healingstechniek waartoe je bent ingewijd, ook niet dat het sterke is dan de andere healingstechniek.

 

Het heeft juist meer te maken, op de persoon zelf, als individu en zijn trillingsniveau en frequenties, heel logisch eigenlijk. Intuïtief wist ik dit al, maar tijdens de Tachyon inwijding ervaarde ik het nu zelf. De inwijding ging fantastisch heel krachtig heel diep. Niet zo verwonderlijk eigenlijk, als je al sinds 1995 intensief bezig bent met Reiki. Maar toen ik de Tachyon ging toepassen (lichamelijk), merkte ik dat het effect minder was. Ik voelde de energie niet zoals bij de Reiki energie. Terwijl de inwijding juist zo mooi zo diep zo krachtig ging. Echter bemerk ik wel, dat ik wat meer resultaat boekt wanneer ik een antenne maakt van materialen bijv. van edelsteen, kristal, een persoonlijke brief, mijn visite kaartje etc. Ook van mijn praktijk ruimte, maakte ik een antenne, wat wel weer merkbaar was. Maar helaas, lichamelijk is er geen klik bij mij met deze energie. Ik kan ook niet vertellen welk resultaat ik hiermee hebt bereikt. Dit zegt dus niets over de Tachyon energie, maar meer over mijn eigen trillingsniveau en frequenties van mijn lichaam.

Daarentegen heb ik met de violette vlam wel een prachtige verbinding, zodra ik die oproep, komt deze energie, van 7 stralen gelijk binnen. Deze energie behoeft geen inwijding en nadat je deze hebt geactiveerd, oproepbaar is wanneer je maar wilt. Dus de klik met deze energie is er wel, lichamelijk zit ik schijnbaar, net als met Reiki, op het juiste trillingsniveau en frequentie. 

 

U leest nu dat, elke inwijding anders ervaren wordt, dit niets zegt over de kracht van een energie etc. Weet ook, dat je de sterkte na een inwijding opbouwt wanneer je er ook zelf mee aan de slag gaat, niets gaat vanzelf. Zie het zo, dat men bij een inwijding, stenen, cement, gereedschap aangereikt krijgt, om je huis te bouwen. Iedere steen is een groeiproces, je bouwt hiermee je eigen huis met daarin je kracht, spirituele groei etc. Laat je het liggen, gebeurt er niets. Dat geldt voor elke vorm van inwijding etc. Bouw je eigen krachten op, mediteer, train jezelf, laat je lichaam, geest en spirit weer ontwaken.

 

 

Respectvolle Reiki groet,

Jolanda

Reiki is voor iedereen, maar niet iedereen is een persoon om Reiki te beoefenen. Er leiden meer rivieren naar de zee dan alleen Reiki. Wanneer u eenmaal bent ingewijd in een Reiki techniek, is daarmee de kous niet af.

 

Het echte werk gaat beginnen wanneer u zichzelf minimaal 2 a 3 keer per week gaat behandelen, liefst iedere dag. Je bouwt je krachten en persoonlijke groei op, door Reiki zelf te beoefenen (zie misverstanden).

Denk er dus goed over na of u, die 20 a 30 min tijd aan uzelf wilt besteden! Is dat antwoord nee, ik gun mijzelf die tijd niet, dat raad ik u aan om verder te kijken naar een spirituele richting/cursus die bij u past. 

 

Maar neem dit in acht, in welke rivier u ook in stapt, er moet altijd zelf gezwommen worden om bij de zee uit te komen.

Weet ook dat; de graden bepalen NIET je krachten of kwaliteit van de Reiki energie, wel de omgang met Reiki en jezelf als individu!