(Bron: het boek " Ontheemde zielen ontwaken")
Dr. William Tiller is emeritus professor aan de universiteit van Stanford. Hij begon geïnteresseerd te raken in de studie van subtiele energieën, zoals Reiki-energie, die door spiritueel ingestelde mensen gebruikt wordt om te genezen, maar die door de wetenschap vandaag de dag niet verklaard kan worden. Soortgelijk zien we in de homeopathie terug. Persoonlijk zeg ik altijd, de beste de wetenschap is de mens, een dier en planten zelf. 

Tiller ontwikkelde een soort ultragevoelige geigerteller om de subtiele energieën te meten, die uitgezonden worden door de handen van de Reiki-behandelaar en hij toonde op deze wijze het bestaan van een energieveld aan, dat niet voorkomt in het elektromagnetische spectrum.

Dit experiment was een positieve stimulans voor de Reiki-gemeenschap, ze hadden nu een wetenschappelijke bevestiging dat de Reiki-energievelden echt waren en dat ze gemeten kunnen worden. Het viel professor Tiller tijdens zijn onderzoek op, dat de helende intentie, die gezonden werd naar de handen van de Reiki-behandelaar, een cruciaal effect had op de gemeten energie-output. Na deze experimenten concludeerde hij, dat de menselijke intentie, middels onze gedachten en gevoelens een meetbaar effect heeft op de fysieke werkelijkheid.

Met een warme Reiki groet,

Jolanda.

Maak jouw eigen website met JouwWeb